Beoordelingen van Zaanse Kathmandu Kitchen Koog aan de Zaan

Recente recensies van Zaanse Kathmandu Kitchen Koog aan de Zaan

5 sterren na 40 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd , warm , lekker , ietsje meer van alles als het kan :-)

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd bij ons in Wormer op de afgesproken tijd afgeleverd en was ook nog lekker warm. En al bonus zat er nog een heerlijk mango lassi drankje bij ☺☺☺☺☺☺

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het voor de eerste keer thuis laten komen maar het krijgt zeker een vervolg we vonden het eten heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, lekker gegeten! We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De momo was erg goed, maar de auberginecurry was erg saai van smaak. De naan was ook erg lekker.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Heerlijke gerechten en zeer goed van smaak.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, tijd van bezorging was klopte ook! Kortom goed

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en dat op een zondag het eten was overheerlijk, lekker kruidig en juiste pittigheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste keer en super tevreden zalig eten en vriendelijke bezorging en precies op tijd

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de 2e keer dat we eten hebben besteld bij Kathmandu. Net als de vorige hebben we alles medium pittig besteld. De eerste keer smaakte alles super lekker maar dit keer waren de gerechten niet pittig, dat viel behoorlijk tegen. Het bijgerecht Dal Tarka hebben we weggegooid, dat leek wel soep met weinig smaak. Erg jammer want na de 1e keer waren we super enthousiast maar nu teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed Indiaas. Als ik had gewetem dat papadum zo klein was, had ik er 2 besteld ; volgende keer! Voldoende qua portie ; had 2 bijgerechten voor mij als 1 maaltijd. 17u besteld en aangeven dat ik bezorging om 18u wilde en was keurig op tijd. Vriendelijke bezorger

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste butter chicken en cheese naan!!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You chose to provide few of the things mentioned int he remarks not all why?

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was good very nice packed, they also gave me extra onion salaad that I asked for.In fact salt was little less as per my taste however thats ok

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, aanrader!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zelf opgehaald het stond optijd klaar na 20min op een zondag dus dat is rap. En na 25min in de auto was het nog steeds heet. Naan was iets aan de droge kant, die heb ik beter gehad vandaar 4/5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede portie eten. Had madras besteld. Medium pittig was goed aan de pittige kant. Naanbrood paste hier goed bij. Chicken wings hadden authentieke klei-oven smaak. Ook in dit gerecht stevige pittigheid. Kreeg als attentie pappadum met chutney erbij. Eerste bestelling is mij goed bevallen.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis drankje zoals vermeld op de website zat helaas niet bij de bestelling, en de bestelling was ruim 30 min. te laat. Net voor 18:00 besteld, zou 18:40 bezorgd worden, om 19:15 werd het eten uiteindelijk bezorgd. Verder prima curry's, heerlijk gegeten, alleen had mijn man extra pittig besteld en zijn curry was helemaal niet pittig.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr!!!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten zoals altijd.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker eten zeker aanrader

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en producten nog lekker warm. Groentecurry was meer een bak met groente, miste een beetje saus en echt de curry smaak. Rest wel erg lekker en van goede kwaliteit. De knoflooknaan vond ik voor 3,50 per stuk wel wat tegenvallen. Ik eet deze regelmatig in Asmterdam bij een andere tent en dan zijn zijn ze doordrenkt van de knoflook en ghee, deze was wat droog en ik kon de knoflooksmaak maar licht ontdekker. Dit kan in mijn ogen beter voor 3,50 voor een stukje brood.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allen jammer dat we een verkeerd gerecht hebben ontvangen. Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Al tweede keer besteld, lekker en goede smaken! Wordt op tijd bezorgd

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende smaken. Bijzonder.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten en top service, fantastisch!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.