Beoordelingen van Zaanse Kathmandu Kitchen Koog aan de Zaan

Recente recensies van Zaanse Kathmandu Kitchen Koog aan de Zaan

5 sterren na 353 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed verpakt zodat het eten warm aankomt. Wederom heerlijk en goed pittig gegeten. Kwaliteit is uitstekend en daarom blijven we terugkomen !!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestmaal

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De kip was supermals. Heerlijke smaken. Het was moeilijk om een keuze te maken. Snel maar weer een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker gegeten! Afgelopen weekend hadden wij onze eerste kennismaking met de Zaanse Kathmandu Kitchen en ja: die smaakte zéker naar meer! Altijd fijn om in een tijd van beperkingen toch nieuwe keukens te kunnen ontdekken.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, met super veel smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke verrassing: drankje van het huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bedankt!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Matige kwaliteit, niet erg smaakvol en matige gronderig smakende rijst. Wij hadden briyani met kip en butter chicken. Peshwari naan was lekker maar geen spoor van noten te ontdekken, gewoon kokos en suiker. Service was overigens uitstekend en vriendelijk en bestelling was op tijd klaar. Jammer want het lijkt mij een leuk restaurant.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten online besteld i.v.m. hotel verblijf. Gekozen om even af te halen en te pinnen. Keurig op tijd stond het klaar, menu voor 2 gekozen, portie grote en diversiteit prima. Klassieke in onze regio bekende gerechten, leuke desserts die je niet overal ziet. Al met al prima 3 gangen menu, kunt u rustig bestellen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect; eenvoudig besteld via de website, prima op tijd bezorgd en alles weer even lekker. Op naar de volgende bestelling!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer top! Precies op de.juiste tijd geleverd en weer super lekker allemaal.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en hele vriendelijke service! Kregen zelfs een belletje vooraf, zodat we de tafel op tijd konden dekken. Gaan zeker vaker bestellen :)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd Lekkere verschillende vegetarische combinatie van allerlei kleine gerechtjes Top

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvolle gerechten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en ook erg snel bezorgd. Het is zeker aan te raden.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. En ondanks de sneeuw optijd bezorgd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom ontzettend goed gegeten! Pittig is hier ook echt pittig. Top!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always great food and very kind staff!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd, mensen zijn super aardig en het eten heeeeel erg lekker! Ik ben fan.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed en hoog op smaak.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden, goed ingepakt, warm thuisbezorgd. Snelle levering na bestelling, zelfs met het winterse weer.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verfijnde gerechten. Alles kwam goed warm aan, de bezorger belde van te voren dat hij er bijna was. Zéker voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Corona heeft onze wereld kleiner gemaakt, maar tijdens de heerlijke maaltijd waande we ons even weer ver, ver van hier. Ver van alle lockdowns en avondklokken. Deze reis gaan we zeker vaker maken. Wat een fantastische maaltijd. Mvg, Barry Emmerig

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige bezorging en het eten is gewoon geweldig :)

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, levering. Het eten was heel goed. Miste wel de rijst bij het vleesmenu.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Supersnel bezorgd (was wel erg vroeg op de avond) met een glimlach, én een extra papadum. Erg fijn dat er zoveel aandacht wordt besteed aan veganistische opties. Hele goede pittigheid. De meest pittige optie ga ik niet proberen :p

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom overheerlijk! Het aanbod vegan gerechten is ruimschoots aanwezig en het stelt nooit teleur. De levering is keurig op tijd en zelfs als je telefonisch iets bijbesteld en een ander aflever adres opgeeft, is dat geen enkel probleem. Kathmandu kitchen is ècht een aanrader! Namasté 🙏🏻

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en voldoende Op tijd bezorgd en warm Tiki masala was goed van smaak lekker pittig En de curry hadden we niet pittig besteld ook heerlijk

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar de volgende keer neem ik wel iets minder pittig.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, goed warm en extra extra pittig. En het eten is als gewoonlijk, hééérlijk !!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste eten dat bestaat. Ik kan niet wachten totdat Covid weg is om hier eens te gaan eten. 1000000% aanrader.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, vriendelijke bezorger, telefoontje vooraf als bezorger onderweg gaat en attente gift van het huis. Dank!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en precies zoals we van ze gewend zijn. 5/5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Echt goed warm en heerlijk gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boterkip, gepofte aubergine en naanbrood lekker in de sauzen dopen: smullen! Ik kan niet tegen spicy eten en vroeg niet pilant, was wat huiverig maar hou wel van vers en kruiden , heerlijk zachte curry . Dank jullie wel en zeker tot vlgd keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren heel tevreden over de maaltijden. De bezorger kwam op de afgesproken tijd bij ons aan. Het eten was lekker warm. Alles smaakte erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gister voor het eerst besteld en heerlijk gegeten! Als Vegetariër in de Zaanstreek is dit de place to be!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een super klant vriendelijke website Bezorging stipt op tijd En het eten... zo lekker!!! Een aanrader

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super super lekker!!! echt een feest om alle bakjes open te maken. en super aardige bezorging!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging perfect. Goede service kwa bezorging. We werden gebeld dat het eten werd bezorgd en hoeveel minuten het ging duren. Bezorging was binnen de afgesproken tijd met heerlijk eten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar ik miste de rijst bij de gerechten. Dat zou er van mij standaard bij mogen zitten. Of heel duidelijk aangeven dat het apart besteld moet worden.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima in orde!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Logistiek ging alles perfect. Het eten was smakelijk. Alleen jammer dat het voorgerecht hetzelfde was als het hoofdgerecht (zij het dat de hoeveelheid verschilde).

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , vlot bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kathmandu Kitchen is top! Het eten is altijd heerlijk, je hebt veel keuze en de bezorging is stipt op tijd. Als het toch een keer voorkomt dat de bezorging vertraagd is bellen ze heel netjes na. Zelfs voor een vertraging van 5 minuten. Uiterst klantvriendelijk!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! De bezorging was later maar we werden keurig netjes gebeld met excuus voor de late bezorging, echt heel netjes. Zeker vaker bestellen. Eten was ook nog goed warm, top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Fijn dat op de bestelling de gerechten staan beschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd bezorgd. Werd zelfs kort voor bezorging nog gebeld met mededeling dat het eten er bijna was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en werd keurig op tijd bezorgd! Dank jullie wel!!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd netjes op tijd bezorgd. De smaak was goed, lekker gekruid en goed verpakt. Wij misten groenten, waardoor het voor ons niet voor herhaling vatbaar is.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk snel geleverd. Vele varianten geprobeerd en is altijd kwalitatief in orde en goed van smaak. Zeer aan te raden.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten dat goed warm was, ook al werd het met koud weer op de fiets afgeleverd door een bijzonder vriendelijke bezorger.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig en keurig op tijd

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super klaar gemaakt. Smaakte heerlijk en meer dan genoeg.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker gegeten. Overzichtelijke site, zeker voor een veganist. Bezorging duurde iets langer dan aangegeven maar dat maakte het eten meer dan goed, zowel in smaak als hoeveelheid.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk! Bestel hier altijd graag... Bezorging iets later dan de aangegeven tijd daarom een ster minder.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten was met zorg gemaakt en ingepakt. En de bestelling werd keurig op tijd geleverd. We gaan hier zeker nog eens eten bestellen.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bediening en uitermate lekker!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed Nepalees eten. We waanden ons weer even in Thamel Bakta-Phur. Authentieke smaken.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Het eten was super lekker. En de bezorging echt heel netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk, snel en vers! Zeker een aanrader!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de eigen website besteld #supportyourlocals. Wij werden gebeld door de bezorger dat hij onderweg was met onze bestelling, echt heel netjes! Eten kwam weer keurig verpakt aan en wij hebben weer lekker gesmuld! Tot nu toe nog steeds geen teleurstelling bij jullie. Graag tot de volgende keer!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, was alleen al wat afgekoeld bij levering

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! We eten vaak van de Indiase keuken als we op reis zijn, dan heb je gegarandeerd vegetarische gerechten. Van Japan en China tot net over de grens in België of Duitsland, maar we eten nog altijd de lekkerste indiase keuken als we thuis zijn!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers. Service om door een ringetje te halen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en super op tijd. Echt genieten als we bij Kathmandu bestellen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig gegeten. Mijn favoriet in de Zaan

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle gerechten waarvan de classificatie pittigheid kloppen en die op het afgesproken tijdstip bezorgd werden. Ondanks de opgebroken straat.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn dat jullie 10 minuten voor tijd bellen dat jullie eraan komen. En het gratis heerlijke drankje is super aardig! En het eten is ook goddelijk! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biryani was lekker maar jammer dat er geen keuze was om wat groenten te kiezen als bijgerecht, want in het gerecht zat ook geen groenten in. En bezorging was er eerder dan aangegeven dus helemaal 👍🏾

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, super vriendelijke bezorging. Helemaal top!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Wij bestellen hier met enige regelmaat. Één keer fout bij de bezorging werd binnen 10 minuten rechtgezet. Super! Let wel op de pittigheid! Dit is niet NL pittig, maar écht pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food! Fast delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke voorgerechtjes genomen, jammer dat er geen momo met varkensvlees waren. De kheer was wel anders dan we normaal gewend zijn. Normaliter kennen we het niet met cocos. Verder goed geholpen en bij de bestelling nog een drankje gekregen:) Jammer dat concurrenten jullie beoordelingen saboteren!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker eten, goed op tijd de bestelling klaar en gelukkig ook veel vegetarische mogelijkheden.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ooit! Samosa, super super lekker. Vegan eten, oooook!! en de curry met kip was heel mals. Top top top top eten. Wanneer het restaurant weer open is om te eten, komen we zeker!!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag weer heerlijk gegeten. Het eten is altijd lekker en erg vriendelijke bezorgers.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Top!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Once again, food was delicious! Delivery time was great and food still hot when it arrived. We have tried many of the dishes on the menu and still get same great tasting and quality food.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Hoop weer eens in het retaurant te eten. Maar thuis was ook prima te doen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met z’n vieren thuis heerlijk gegeten met voorgerecht en hoofdgerecht. Alle vier wat anders en alle vier zijn we enthousiast. Het was duidelijk te proeven dat het vers was klaargemaakt. En smakelijk gekruid. Fijn dat je kon aangeven hoe pittig je je gerecht wilde: van helemaal niet pittig tot zeer pittig ( 4 keuze mogelijkheden)! Ruime keus in vlees, vis, vegetarisch en veganistisch. Op tijd bezorgd. Als je van Indiaas eten houdt, is dit een aanrader!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!, Butter chicken is echt favoriet maar ook de andere gerechten voor herhaling vatbaar. Heerlijk fruit erbij van het huis. Bezorging keurig op tijd en zeer vriendelijk

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Milde pittigheid was duidelijk pittig maar niet overheersend. Heerlijk hoor, maar let op pittig is dus wel echt pittig. Bestelling was wel iets te laat en al wat afgekoeld. Ca 20 min. later dan besteltijdstip. Maar ben blij dat ik eten kon bestellen zo tussen kerst en oud en nieuw met corona. Ga zeker vaker bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is er altijd heerlijk en je proeft dat het vers gemaakt is. Maar de bezorging was 30 minuten later dan gemeld. Was beter als ze gelijk de goede tijd hadden doorgegeven, dan kun je je er op instellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat duurder dan andere afhaal, maar dan krijg je ook restaurantkwaliteit. Curry is echt ontzettend lekker en met veel groente (vega). Snelle bezorging.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer een bestelling geplaatst, perfect!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Kerst Maaltijd 🍴 was van goede kwaliteit. Bezorging was wat later dan afgesproken, maar wij hebben de 2e gang opgewarmd in de oven.Voldoende voor twee personen. Dessert is afhankelijk van persoonlijke smaak. Persoonlijk zou ik iets anders op de website hebben geplaatst

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren het kerstdiner (veganistisch) keurig op tijd ontvangen. Het was superlekker en ook ruim voldoende. We zitten hier met grote eters. Hoewel mijn zoon weinig dingen lust, had ook hij genoeg wat hij lekker vond in deze maaltijd. Wij hadden ook opgegeven dat het eten niet pittig moest zijn, en dat was ook prima uitgevoerd. Zeker een aanrader dit restaurant!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een top kerstdiner. We hebben ervan genoten.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk zoals de eerdere keren. Handig dat je ook kunt kiezen hie heet je je gerecht wilt hebben.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker top hoor

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Tenzij die checken was lekker mals

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgesproken tijd stond het klaar en het was erg lekker 😊

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvol

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alle menu's perfect klaar gemaakt. Ook het toetje was een topper. En erg vriendelijk personeel

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, eten werd op tijd bezorgd en was nog goed warm.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top voor elkaar! Heerlijk genoten en service was geweldig!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!! Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We had the lamb madras, butter chicken and Dhansak. All 3 was fantastic, the Dhansak was exceptional if I have to rate them. This is now my regular curry shop😀

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Bezorging was niet supersnel maar ze kwamen met de fiets dus milieubewust ;) Ik vind de hoeveelheid wel wat karig voor de prijs

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Netjes op tijd. Heerlijk eten!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister voor het eerst besteld, zo fijn om een Indiaas restaurant te vinden die een goed vegan deel van de kaart heeft! We hebben geweldig gegeten en gaan dit sowieso nog vaker doen. Het eten was goed verpakt en zelf nog eerder dan de aangegeven tijd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vriendelijke service. Heerlijk eten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 19.00buur, kwam 25 minuten eerder. Dat was jammer.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de tandoori chicken tikka is heerlijk gekruid en mals! Gerechten kwamen met groentecurry en naanbrood, wij hebben nog extra naan bijbesteld maar dat was niet eens nodig. Chicken Momo ook top! En de bestelling kwam ruim voor de aangegeven tijd binnen, super.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten goede kwaliteit.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een uitstekende service.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Bezorger super aardig. Kreeg nog een extra drankje. En jet eten is goddelijk.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima, erg lekker gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op exact de afgesproken tijd bezorgd. Eten was nog direct heet te noemen! Smaakte heerlijk. En de koude mango lassie van het huis was ook erg lekker.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor de eerste keer besteld. Helemaal top! Ik werd nog 10 minuten vòòr het brengen gebeld dat ze er aan kwamen. Eten wat warm en heerlijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd geleverd en een gratis smoothie :) . De spicy checken wings waren echt super heerlijk en lekker spicy. De lamscurry mals en smakelijk. Zodra het weer kan komen we graag ter plaatse van dat lekkers genieten!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm en op het aangegeven tijdstip bezorgd. Helaas de papadum niet geleverd. Vanwege onze kinderen 'klein beetje pittig' besteld; dit was prima voor de butter chicken maar de Tandoori was echt giga-pittig. Dat is wel jammer. Naan top! Rijst mag wat meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd vriendelijk geleverd op afgesproken tijdstip. Het eten was zeer goed van smaak. De lam madras, chana masala en samosas waren erg lekker. Echter was het verschil tussen licht en medium pittig wel groot en was de tandori zalm wat droog en visserig van smaak.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk !.Ik vond alleen de uienringen een beetje slap/ taai.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is vers en lekker, vooral het naanbrood viel erg in de smaak. Echter viel ons het gerecht met aubergine toch wat tegen en vinden we het qua prijs iets aan de hoge kant voor wat je krijgt.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op tijd bezorgd

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het beloofde aflevermoment, heerlijk eten en goed warm (en pittig). 100% score!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, heerlijke smaak, goed op temperatuur en binnen een prima termijn bezorgd! Een echte aanrader!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit is gewoon fantastisch! Wij bestellen sinds een tijd met enige regelmaat en de kwaliteit en hygiëne en hoeveelheid eten is super.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd! De lam tandoori is een aanrader ;)

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is such a great place! We order on a regular basis and the food is simply amazing! Our favourites are the chicken korma and the butter chicken. The naan bread is also great and delivery is fast. Highly recommend and we are happy to support this business through the COVID-19 pandemic!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten erg lekker en de bezorging, prima

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en netjes verzorgd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en correct op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk (veg curry, butter chicken, loempia's en momo's)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima communicatie en heerlijk eten. Licht pittig was voor ons de eerste keer al stevig, maar voor herhaling vatbaar.💪👍

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu al meerdere keren bij jullie besteld en geniet er iedere keer van. Snelle levering en dan ook nog een heerlijk mango drankje van het huis. Dank daarvoor. Wij zijn fan en steunen jullie om deze moeilijke periode door te komen. Namaste

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je echt van traditioneel Indiaas eten houdt dan raad ik zeker Kathmandu Kitchen aan. Heerlijke gerechten en een snelle bezorging service. Naan brood is zelfs heel goed.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging verliep perfect, vriendelijke bezorger. Alle gerechten waren heerlijk, écht een aanrader!! Gaan zeker nog een keer bestellen! :-)

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke smaken, lekker verrassende gerechten en voldoende hoeveelheid. De aan te passen mate van pittigheid per gerecht maakt het af!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en hele vriendelijke mensen!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, wel een beetje veel maar dat was onze eigen schuld ( te gulzig besteld).

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker, echt genieten. En ik werd netjes gebeld dat de bezorger 7 minuutjes later was. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en zeer vriendelijke bezorging

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het overheerlijke eten werd op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Top gegeten. De vijf sterren zijn dik verdiend!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorgservice. Een aanrader!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig geïnformeerd over de verwachte besteltijd!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten van dit restaurant heerlijk, ik ben blij dat ik jullie heb ontdekt. Pittig, maar daar hou ik van Kan het iedereen (die van een beetje pittig houdt) aanbevelen

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gekregen wat ik had besteld en onverstaanbaar aan de telefoon toen ik hierover belde. Pas na veel moeite begrepen ze dat het niet klopt om yoghurtsaus te geven IPV. tomaten chutney bij een vegan gerecht. En dan als oplossing zeggen u krijgt bij uw volgende bestelling "iets extra's"? Dank je de koekoek, nooit meer.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten. Niet voor niets 5 sterren!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Kwartiertje langer wachten werd gecompenseerd door zalige mango lassie van het huis.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en op tijd geleverd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker. Dank jullie wel.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, bestelling compleet geleverd, zeer smakelijk, zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd mega lekker, snel en het was goed warm. Ik ben enorm van van Kathmandu Kitchen!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zal niet de laatste keer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en exact op tijd bezorgd

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor mij was dit eerste kennismaking met Kathmandu. Service en kwaliteit eten prima. Beslist voor herhaling vatbaar

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zalig gegeten. Wat een verrukkelijke smaken.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit 4 sterren gegeven. Reden? Er staat op de site bij mixed tandoori dat het met lamsracks is maar waren lamschops. Misschien ben ik een kniesoor maar smaakt toch echt anders. Had het anders ook wel besteld maar je zet het dan juist in het menu.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben hier voor de eerste keer besteld en met succes. Het was heerlijk van smaak. Wij hadden bij de lamskoteletten gekozen voor medium pittig, de volgende keer gaan we wel voor de iets mildere variant. De romige kip was echt heel lekker.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke curry, naam en samosas besteld om thuis van ten kunnen genieten. Dit verveelt nooit!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat aan de late kant gebracht. Voor ons geen probleem. Professionele verpakking van goed warm eten,. Maaltijd was uit de kunst, we hebben gesmuld. Gaan zeker vaker bij Kathmandu bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Ga absoluut vaker bestellen. Aardige dame, die kwam bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was snel.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De uien in de Chicken curry waren hard en half rauw. Ze kraakten echt. De saus van de kip dhansak was vele vloeibaarder dan normaal, heel watering.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker altijd, mijn favoriet!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte verrukkelijk, maar 40 minuten, na de afgesproken bezorgtijd het eten bezorgen, wat moet je daar nou van denken? Dan heb je , volgens mij, je organisatie niet in de hand.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het was weer lekker!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk afgehaald, vier verschillende hoofdgerechten en allemaal geweldig. Net of in in Mumbai ben.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Bestellen telkens weer.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van mij sterren. Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede levering, zelfs nog lassi van het huis gekregen. De bestelling stond klaar toen we aankwamen, het was allemaal netjes ingepakt en goede service. De butter chicken was heer-lijk, malse kip en romige saus. De saag paneer was ook lekker en de linzencurry was ook belissimo. Wij komen terug!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Hadden de Saag, Vindaloo en Mix Gril. Stuk voor stuk heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima butter en tandoori chicken. Een tip, probeer wat meer op tijd te bezorgen, of laat het ff weten als het wat langer duurt.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bezorger. Aanrader.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op afgesproken tijd levering aan huis. Erg lekker eten, we gaan zeker nog een keer bestellen of eten in het restaurant!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk eten, snel bezorgd. Fijne webshop.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden dat jullie de beste eten hebben in de Zaanstreek. Top, ga zo door!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd erg lekker en proeft vers. Alles wordt netjes verpakt zowel bij bezorging als ophalen en dat kan ik ook zeer waarderen.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier eten besteld. Smaakte heerlijk. Bezorging mooi op tijd, wijze van inpakken (drinken apart van warme gerechten) heer erg goed. Wij gaan hier meer bestellen.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en super bezorging zowel qua tijd als hoe alles verpakt was. We konden eerst rustig ons voorgerecht eten om vervolgens met het hoofdgerecht te starten wat nog steeds perfect op temperatuur was. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker, beetje weinig dit keer.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd perfect!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onduidelijk het beste Indianse restaurant van Noord Holland

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn uiterst tevreden over deze bestelling bij Kathmandu Kitchen. Eerste keer dat we op aanraden van vrienden bestelden. Het eten was er echt stipt om 20u. De bezorger was enorm vriendelijk en verdient echt een pluim zo zorgzaam en attent over de bestelling! Het eten zelf was heerlijk warm bij aankomst, proefde verrukkelijk en daardoor alles voor herhaling vatbaar!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het orgastisch welslagen van deze avond kwam volledig op het conto van Kathmandu. Wat een wereldse ervaring. Ik dank u en tot een volgende keer.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgt. Een aanrader 👍🏻.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar! Volgende keer komen we langs.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Bezorging vrijwel altijd op tijd en het eten is altijd perfect op temperatuur. 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd enorm lekker! Wij hebben weer ontzettend genoten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekker

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en bezorging was ook snel

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Een aanrader!!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten,de bestelling kwam heerlijk warm thuis. Dankjewel en tot een volgende keer.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De gerechten waren prima verpakt zodat alles nog goed warm was toen wij thuiskwamen. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Kwaliteit was deze keer nog beter dan de vorige keer👍🏻

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle en zeer royale maaltijd. Bezorging zeer correct.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zo, en na dat gezegd te hebben wil ik alleen nog aangeven dat de vindaloo van mij nog nog iets pittiger had gemogen maar dat geef ik de volgende keer zelf wel op. Het is beter dat zelf uit te vinden dan dat het te heet is en dan niet lekker meer. De vindaloo lam was top, de saag lam was ook super en de naans waren goed gaat en vol van smaak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heerlijk gegeten heb!!! शुक्रिया

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super goed! Een dikke 10! 👌

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar, erg lekker!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging op tijd eten was goed warm, vers ,en zag er perfect uit.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd gebracht met duurzaam vervoer. De bestelling was compleet en het smaakte fantastisch. Gaan we zeker nog een keer doen.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker (vegetarisch) gegeten. Aanrader!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Saag en Madras waren weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ snelle bezorging + Smaakexplosies, echt heerlijk. - Vond het linzengerecht iets te dun om te dippen met Naan.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase/Nepalese eten in Zaanstreek en omstreken.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik had verwacht. Lekker van smaak en goede kwaliteit. Wel wat aan de prijzige kant.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, lieve mensen en een drankje ( heerlijk sapje) van het huis bij mijn eerste bestelling! Aanrader!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd op tijd met bezorgen. De kulchy mocht alleen wel meer gevuld zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en was lekker!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Best restaurant in the world

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is en was voor ons de eerste keer dat we besteld hadden wij wonen 2straten verder op van jullie restaurant maar het eten was er niet om 17.00 maar 20 later en later kreeg ik nog mailtje dat de bezorger onderweg was met het ander adres .misschien tip handig om op googlemap te kijken voor het adres eten was supper :):)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer erg lekker, echter bakje raita en een groentebakje waren bovenin opengegaan. Veel onder helaas.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, Saag en Madras erg lekker!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd geleverd! En vooraf goed geholpen via Instagram over welke gerechten te vermijden wegens lactose-intolerantie.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, kwam zelfs eerder dan verwacht, de gerechten waren prima in orde en heel eerlijk: ik had de zeer pittige vindaloo besteld, maar mijn pittigheidsmeter sloeg niet op tilt (lees: ik kreeg geen zweetdruppeltjes op het voorhoofd). Een Indiaas restaurant in Amersfoort staat wat pittigheid betreft nog steeds met stip op 1. Qua smaakbeleving is Kathmandu kitchen ook echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top je proeft de kwaliteit en bezorger was heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende gerechtjes besteld, alles erg lekker. Snelle bezorging, goed verpakt.echt een feestje, ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Bedankt:)

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten wat top. Dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging, heerlijk eten. Altijd een aanrader!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, helemaal blij mee! Zeker nog bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles nog goed warm, heerlijke smaken, porties van goed formaat

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer nu besteld. Erg lekker eten, porties zijn goed. Eten komt goed warm aan. Zeer zeker een aanrader !

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal, vers en zeer smakelijk

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken. Dank u wel!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik geef het eten 5 dikke sterren. Bezorging netjes. Goed verpakt, alles was nog warn. Bestellen was eenvoudig. Aanrader!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix groente was erg weinig verder was het eten heerlijk en op tijd bezorgd

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo blij dat ze weer open zijn! Het eten was weer heerlijk. En heet is ook echt heet. Geweldig. Kan niet wachten tot 1 juni.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zoveel lekkere gerechten op de kaart, en zulk lekker naan brood. Het eten werd precies op tijd bezorgd en was goed warm.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden kip tandoori en butterchicken besteld. Het was druk en er werd heel netjes gebeld dat de bezorging iets vertraagd werd. Het eten is smakelijk, maar helaas vonden wij wat kleine botjes in de butterchicken. We hadden 'helemaal niet pittig' gekozen, volgende keer ga ik toch eens de gemiddelde variant proberen.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papadums met dip sausjes en spicy samosas vooraf. Gevolgd door milde butter chicken en goed gekruide palak panir met daarbij nog extra cheese en garlic naan. Heerlijk! Pure smaken. We gaan binnenkort weer eten in het restaurant.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was fantastic, really high quality and great flavours. The delivery sadly took more than 1.5 hours. Will definitely order again but will be sure to order a little earlier next time :)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ook mijn vriendin uit Nepal vond het lekker!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. De bestelling was perfect op tijd. Ik had een bestelling geplaatst voor een verjaardagsfeestje en werd door de bezorger gefeliciteerd :-) Ook zat er een extraatje bij. Heel erg leuk!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers goed op smaak. Blij met zo een goede indieēr in de buurt. En raad eens, hij bezorgt ook nog eens aan huis! Love it.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedemorgen, Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde bestelling en hebben genoten van de gerechten. Eén minpuntje: het drankje dat wij cadeau kregen was wel erg zoet. Tot de volgende keer! Jammer dat zó weinig mensen bekend zijn met uw restaurant. Vriendelijke groet, Fam. Henry-Tonch

Reactie van Zaanse Kathmandu Kitchen:Beste Fam. Henry-Tonch, Dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje onduidelijk waar de bestelling op moest worden gehaald, en de porties waren iets kleiner dan we hadden verwacht, maar de kwaliteit was perfect. We gaan zeker weer (en meer) bestellen!

Reactie van Zaanse Kathmandu Kitchen:Beste Johan Klos, Dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd , warm , lekker , ietsje meer van alles als het kan :-)

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd bij ons in Wormer op de afgesproken tijd afgeleverd en was ook nog lekker warm. En al bonus zat er nog een heerlijk mango lassi drankje bij ☺☺☺☺☺☺

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het voor de eerste keer thuis laten komen maar het krijgt zeker een vervolg we vonden het eten heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, lekker gegeten! We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De momo was erg goed, maar de auberginecurry was erg saai van smaak. De naan was ook erg lekker.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Heerlijke gerechten en zeer goed van smaak.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, tijd van bezorging was klopte ook! Kortom goed

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en dat op een zondag het eten was overheerlijk, lekker kruidig en juiste pittigheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste keer en super tevreden zalig eten en vriendelijke bezorging en precies op tijd

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de 2e keer dat we eten hebben besteld bij Kathmandu. Net als de vorige hebben we alles medium pittig besteld. De eerste keer smaakte alles super lekker maar dit keer waren de gerechten niet pittig, dat viel behoorlijk tegen. Het bijgerecht Dal Tarka hebben we weggegooid, dat leek wel soep met weinig smaak. Erg jammer want na de 1e keer waren we super enthousiast maar nu teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed Indiaas. Als ik had gewetem dat papadum zo klein was, had ik er 2 besteld ; volgende keer! Voldoende qua portie ; had 2 bijgerechten voor mij als 1 maaltijd. 17u besteld en aangeven dat ik bezorging om 18u wilde en was keurig op tijd. Vriendelijke bezorger

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste butter chicken en cheese naan!!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You chose to provide few of the things mentioned int he remarks not all why?

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was good very nice packed, they also gave me extra onion salaad that I asked for.In fact salt was little less as per my taste however thats ok

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, aanrader!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zelf opgehaald het stond optijd klaar na 20min op een zondag dus dat is rap. En na 25min in de auto was het nog steeds heet. Naan was iets aan de droge kant, die heb ik beter gehad vandaar 4/5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede portie eten. Had madras besteld. Medium pittig was goed aan de pittige kant. Naanbrood paste hier goed bij. Chicken wings hadden authentieke klei-oven smaak. Ook in dit gerecht stevige pittigheid. Kreeg als attentie pappadum met chutney erbij. Eerste bestelling is mij goed bevallen.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis drankje zoals vermeld op de website zat helaas niet bij de bestelling, en de bestelling was ruim 30 min. te laat. Net voor 18:00 besteld, zou 18:40 bezorgd worden, om 19:15 werd het eten uiteindelijk bezorgd. Verder prima curry's, heerlijk gegeten, alleen had mijn man extra pittig besteld en zijn curry was helemaal niet pittig.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr!!!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten zoals altijd.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker eten zeker aanrader

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en producten nog lekker warm. Groentecurry was meer een bak met groente, miste een beetje saus en echt de curry smaak. Rest wel erg lekker en van goede kwaliteit. De knoflooknaan vond ik voor 3,50 per stuk wel wat tegenvallen. Ik eet deze regelmatig in Asmterdam bij een andere tent en dan zijn zijn ze doordrenkt van de knoflook en ghee, deze was wat droog en ik kon de knoflooksmaak maar licht ontdekker. Dit kan in mijn ogen beter voor 3,50 voor een stukje brood.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allen jammer dat we een verkeerd gerecht hebben ontvangen. Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Al tweede keer besteld, lekker en goede smaken! Wordt op tijd bezorgd

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende smaken. Bijzonder.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten en top service, fantastisch!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.