Beoordelingen van Zaanse Kathmandu Kitchen Koog aan de Zaan

Recente recensies van Zaanse Kathmandu Kitchen Koog aan de Zaan

5 sterren na 113 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn uiterst tevreden over deze bestelling bij Kathmandu Kitchen. Eerste keer dat we op aanraden van vrienden bestelden. Het eten was er echt stipt om 20u. De bezorger was enorm vriendelijk en verdient echt een pluim zo zorgzaam en attent over de bestelling! Het eten zelf was heerlijk warm bij aankomst, proefde verrukkelijk en daardoor alles voor herhaling vatbaar!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het orgastisch welslagen van deze avond kwam volledig op het conto van Kathmandu. Wat een wereldse ervaring. Ik dank u en tot een volgende keer.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgt. Een aanrader 👍🏻.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar! Volgende keer komen we langs.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Bezorging vrijwel altijd op tijd en het eten is altijd perfect op temperatuur. 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd enorm lekker! Wij hebben weer ontzettend genoten.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekker

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en bezorging was ook snel

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Een aanrader!!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten,de bestelling kwam heerlijk warm thuis. Dankjewel en tot een volgende keer.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De gerechten waren prima verpakt zodat alles nog goed warm was toen wij thuiskwamen. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Kwaliteit was deze keer nog beter dan de vorige keer👍🏻

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle en zeer royale maaltijd. Bezorging zeer correct.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zo, en na dat gezegd te hebben wil ik alleen nog aangeven dat de vindaloo van mij nog nog iets pittiger had gemogen maar dat geef ik de volgende keer zelf wel op. Het is beter dat zelf uit te vinden dan dat het te heet is en dan niet lekker meer. De vindaloo lam was top, de saag lam was ook super en de naans waren goed gaat en vol van smaak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heerlijk gegeten heb!!! शुक्रिया

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super goed! Een dikke 10! 👌

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar, erg lekker!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging op tijd eten was goed warm, vers ,en zag er perfect uit.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd gebracht met duurzaam vervoer. De bestelling was compleet en het smaakte fantastisch. Gaan we zeker nog een keer doen.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker (vegetarisch) gegeten. Aanrader!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, Saag en Madras waren weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ snelle bezorging + Smaakexplosies, echt heerlijk. - Vond het linzengerecht iets te dun om te dippen met Naan.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase/Nepalese eten in Zaanstreek en omstreken.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik had verwacht. Lekker van smaak en goede kwaliteit. Wel wat aan de prijzige kant.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, lieve mensen en een drankje ( heerlijk sapje) van het huis bij mijn eerste bestelling! Aanrader!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd op tijd met bezorgen. De kulchy mocht alleen wel meer gevuld zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en was lekker!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Best restaurant in the world

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is en was voor ons de eerste keer dat we besteld hadden wij wonen 2straten verder op van jullie restaurant maar het eten was er niet om 17.00 maar 20 later en later kreeg ik nog mailtje dat de bezorger onderweg was met het ander adres .misschien tip handig om op googlemap te kijken voor het adres eten was supper :):)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer erg lekker, echter bakje raita en een groentebakje waren bovenin opengegaan. Veel onder helaas.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, Saag en Madras erg lekker!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd geleverd! En vooraf goed geholpen via Instagram over welke gerechten te vermijden wegens lactose-intolerantie.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, kwam zelfs eerder dan verwacht, de gerechten waren prima in orde en heel eerlijk: ik had de zeer pittige vindaloo besteld, maar mijn pittigheidsmeter sloeg niet op tilt (lees: ik kreeg geen zweetdruppeltjes op het voorhoofd). Een Indiaas restaurant in Amersfoort staat wat pittigheid betreft nog steeds met stip op 1. Qua smaakbeleving is Kathmandu kitchen ook echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top je proeft de kwaliteit en bezorger was heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende gerechtjes besteld, alles erg lekker. Snelle bezorging, goed verpakt.echt een feestje, ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Bedankt:)

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Eten wat top. Dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging, heerlijk eten. Altijd een aanrader!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, helemaal blij mee! Zeker nog bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles nog goed warm, heerlijke smaken, porties van goed formaat

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer nu besteld. Erg lekker eten, porties zijn goed. Eten komt goed warm aan. Zeer zeker een aanrader !

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal, vers en zeer smakelijk

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken. Dank u wel!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik geef het eten 5 dikke sterren. Bezorging netjes. Goed verpakt, alles was nog warn. Bestellen was eenvoudig. Aanrader!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mix groente was erg weinig verder was het eten heerlijk en op tijd bezorgd

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo blij dat ze weer open zijn! Het eten was weer heerlijk. En heet is ook echt heet. Geweldig. Kan niet wachten tot 1 juni.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zoveel lekkere gerechten op de kaart, en zulk lekker naan brood. Het eten werd precies op tijd bezorgd en was goed warm.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden kip tandoori en butterchicken besteld. Het was druk en er werd heel netjes gebeld dat de bezorging iets vertraagd werd. Het eten is smakelijk, maar helaas vonden wij wat kleine botjes in de butterchicken. We hadden 'helemaal niet pittig' gekozen, volgende keer ga ik toch eens de gemiddelde variant proberen.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Papadums met dip sausjes en spicy samosas vooraf. Gevolgd door milde butter chicken en goed gekruide palak panir met daarbij nog extra cheese en garlic naan. Heerlijk! Pure smaken. We gaan binnenkort weer eten in het restaurant.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was fantastic, really high quality and great flavours. The delivery sadly took more than 1.5 hours. Will definitely order again but will be sure to order a little earlier next time :)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ook mijn vriendin uit Nepal vond het lekker!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten. De bestelling was perfect op tijd. Ik had een bestelling geplaatst voor een verjaardagsfeestje en werd door de bezorger gefeliciteerd :-) Ook zat er een extraatje bij. Heel erg leuk!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers goed op smaak. Blij met zo een goede indieēr in de buurt. En raad eens, hij bezorgt ook nog eens aan huis! Love it.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedemorgen, Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde bestelling en hebben genoten van de gerechten. Eén minpuntje: het drankje dat wij cadeau kregen was wel erg zoet. Tot de volgende keer! Jammer dat zó weinig mensen bekend zijn met uw restaurant. Vriendelijke groet, Fam. Henry-Tonch

Reactie van Zaanse Kathmandu Kitchen:Beste Fam. Henry-Tonch, Dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje onduidelijk waar de bestelling op moest worden gehaald, en de porties waren iets kleiner dan we hadden verwacht, maar de kwaliteit was perfect. We gaan zeker weer (en meer) bestellen!

Reactie van Zaanse Kathmandu Kitchen:Beste Johan Klos, Dank voor uw beoordeling. Tot de volgende keer!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd , warm , lekker , ietsje meer van alles als het kan :-)

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd bij ons in Wormer op de afgesproken tijd afgeleverd en was ook nog lekker warm. En al bonus zat er nog een heerlijk mango lassi drankje bij ☺☺☺☺☺☺

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het voor de eerste keer thuis laten komen maar het krijgt zeker een vervolg we vonden het eten heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, lekker gegeten! We gaan hier zeker vaker bestellen.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De momo was erg goed, maar de auberginecurry was erg saai van smaak. De naan was ook erg lekker.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Heerlijke gerechten en zeer goed van smaak.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, tijd van bezorging was klopte ook! Kortom goed

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en dat op een zondag het eten was overheerlijk, lekker kruidig en juiste pittigheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste keer en super tevreden zalig eten en vriendelijke bezorging en precies op tijd

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de 2e keer dat we eten hebben besteld bij Kathmandu. Net als de vorige hebben we alles medium pittig besteld. De eerste keer smaakte alles super lekker maar dit keer waren de gerechten niet pittig, dat viel behoorlijk tegen. Het bijgerecht Dal Tarka hebben we weggegooid, dat leek wel soep met weinig smaak. Erg jammer want na de 1e keer waren we super enthousiast maar nu teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed Indiaas. Als ik had gewetem dat papadum zo klein was, had ik er 2 besteld ; volgende keer! Voldoende qua portie ; had 2 bijgerechten voor mij als 1 maaltijd. 17u besteld en aangeven dat ik bezorging om 18u wilde en was keurig op tijd. Vriendelijke bezorger

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste butter chicken en cheese naan!!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You chose to provide few of the things mentioned int he remarks not all why?

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was good very nice packed, they also gave me extra onion salaad that I asked for.In fact salt was little less as per my taste however thats ok

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, aanrader!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zelf opgehaald het stond optijd klaar na 20min op een zondag dus dat is rap. En na 25min in de auto was het nog steeds heet. Naan was iets aan de droge kant, die heb ik beter gehad vandaar 4/5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede portie eten. Had madras besteld. Medium pittig was goed aan de pittige kant. Naanbrood paste hier goed bij. Chicken wings hadden authentieke klei-oven smaak. Ook in dit gerecht stevige pittigheid. Kreeg als attentie pappadum met chutney erbij. Eerste bestelling is mij goed bevallen.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gratis drankje zoals vermeld op de website zat helaas niet bij de bestelling, en de bestelling was ruim 30 min. te laat. Net voor 18:00 besteld, zou 18:40 bezorgd worden, om 19:15 werd het eten uiteindelijk bezorgd. Verder prima curry's, heerlijk gegeten, alleen had mijn man extra pittig besteld en zijn curry was helemaal niet pittig.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr!!!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten zoals altijd.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker eten zeker aanrader

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en producten nog lekker warm. Groentecurry was meer een bak met groente, miste een beetje saus en echt de curry smaak. Rest wel erg lekker en van goede kwaliteit. De knoflooknaan vond ik voor 3,50 per stuk wel wat tegenvallen. Ik eet deze regelmatig in Asmterdam bij een andere tent en dan zijn zijn ze doordrenkt van de knoflook en ghee, deze was wat droog en ik kon de knoflooksmaak maar licht ontdekker. Dit kan in mijn ogen beter voor 3,50 voor een stukje brood.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allen jammer dat we een verkeerd gerecht hebben ontvangen. Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Al tweede keer besteld, lekker en goede smaken! Wordt op tijd bezorgd

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende smaken. Bijzonder.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten en top service, fantastisch!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.